Grevebørn varmer op til Tour de France

Børnetour 3

Kom og prøv kræfter med cykelløb, når BørneTour kommer til Greve i anledning af Tour de France.

Grevebørn varmer op til Tour de France

Tour de France kommer til Danmark i juli 2022, men allerede 18. august 2021 tages der i Greve forskud på festlighederne, når alle børn og unge i alderen 7-15 år inviteres til at prøve kræfter med BørneTour.

BørneTour er et begyndercykelløb pakket ind i de gule Tour de France-farver, hvor alle kan være med, uanset niveau, og uanset, om man ligger inde med en racercykel eller en gammel havelåge.  

Børnetour rammer Greve onsdag den 18. august 2021, og alle børn og unge i alderen 7-15 år kan være med.

Der er 200 pladser og tilmeldingen skal ske på www.børnetour.dk – senest 18. august 2021.

Vær med i et ”rigtigt cykelløb”

BørneTour køres i en række byer over hele landet.

I Greve arrangeres cykelløbet af den lokale cykelklub Greve CC, Danmarks Cykle Union, Grand Départ Copenhagen Denmark og Greve kommune.

”Vi glæder os meget til at vise vores dejlige sport frem for byens børn og unge, og så endda i de med de officielle Tour de France-farver i ryggen. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at stifte bekendtskab med et ”rigtigt cykelløb” i begyndervenlige og sikre rammer,” siger formand i Greve CC, Kristian Vollertsen.

Medaljer til alle

Alle deltagere i BørneTour modtager en medalje, når løbet er gennemført, samt en invitation fra Greve CC til at deltage i et kort introforløb.

”Vi vil rigtig gerne vise vores cykelklub til byens børn og unge, så de kan se, hvordan man går til cykling i en forening. Ud over at træne fysiske elementer gør vi også meget ud af sikkerhed, teknik og ikke mindst det sociale og at have det sjovt,” fortæller Kristian Vollertsen, Greve CC.

I samarbejde med Greve Kommune

Også hos Greve kommune er man glad for, at BørneTour kommer til Greve.

”Det er fantastisk, at kommunens børn får denne mulighed for at afprøve cykelsporten. Jeg er glad for, at Greve Cykleklub kommer med et nyt tilbud. Det giver ikke bare kendskab til cykelsporten, det giver også kendskab til det fællesskab, man kan opleve i Greve Kommunes mange foreninger”, fortæller Anne Marie Lyduch, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Greve Kommune.

Se billeder fra tidligere BørneTour herunder:

Børnetour 1
Børnetour 2
Børnetour 4

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen