Greve Kommune siger tak for corona-opbakning

Knoklekage

Medarbejderne i hjemmeplejen siger tak for “knoklekage” og ikke mindst den anerkendelse de føler fra lokalsamfundet. OBS: De understreger, at de står med coronasikker afstand, selvom det måske er svært at se på billedet.

Greve Kommune siger tak for corona-opbakning

Lokale virksomheder er ekstraordinært hjælpsomme og generøse over for Greve Kommune.

Greve Kommune oplever stor hjælpsomhed og velvilje fra de lokale virksomheder, der donerer alt fra masker og til særlig udluftning på plejecentrene.

“Vores lokale erhvervsliv har vist en helt særlig vilje til at stå sammen med os lige nu, hvor vi kæmper for at vores ældre og sårbare borgere skal komme godt igennem den her svære tid. Vi er dybt taknemmelige”, siger borgmester Pernille Beckmann.

Store mængder af værnemidler
Mange virksomheder har doneret vigtige værnemidler, som Greve Kommune har manglet. Helt konkret har fire lokale virksomheder doneret betydelige mængder værnemidler, mens fem andre har tilbudt kommunen at købe afgørende værnemidler. Det har betydet, at Greve Kommune både har haft nok selv og har kunnet formidler værnemidler videre til andre kommuner. Næsten 70 virksomheder har desuden vist deres gode vilje ved at tilbyde værnemidler, som dog ikke umiddelbart kunne bruges i plejen.

Udluftning på plejecentrene
Desuden har en virksomhed har kvit og frit installeret en særlig form for udluftning på plejecentrene, som sørger for at luften er behagelig, når der ellers ville have lugtet stramt.

På plejecentrene fortæller ledere og medarbejdere, at pårørende til beboere i en særlig grad har påskønnet medarbejdernes indsats. Nogle har endda skrevet takkebreve, som har gjort medarbejderne både rørte og stolte.

Anderkendt i en svær tid
En bagerkæde er begyndt at bage såkaldt “knoklekage” og brygge filterkaffe til medarbejdere i pleje og sundhedssektoren. Det har også vakt glæde i Greve. Medarbejderne i hjemmeplejen fortæller, at de føler sig anerkendt i en svær tid:

“Det er så dejligt med et skulderklap, og vi føler, at andre lægger mærke til, at vi gør noget ekstra i denne tid”, siger de og bliver bakket op af deres leder, Rikke Sørensen:

“Der er meget at være ked af i denne tid, men der er også meget at være glad og taknemmelig for”, siger Rikke Sørensen.

 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen