Greve Kommune offentliggør tilsynsrapporter

Brnehaven Holmebro-18-1200px.jpg

Forældre i Greve får nu let adgang til at se, hvordan kommunen beskriver deres børns dagtilbud.

Greve Kommune offentliggør tilsynsrapporter

Alle får nu mulighed for at læse, hvordan de pædagogiske konsulenter vurderer vuggestuer og børnehaver i Greve Kommune.

Greve Kommune har valgt at lægge alle tilsynsrapporter fra alle dagtilbud åbent frem på kommunens hjemmeside. Dermed kan interesserede læse, hvordan det går i de lokale vuggestuer og børnehaver, og den åbenhed er vigtigt for Claus Jensen, formand for skole- og børneudvalget.

Tryghed for forældre
“Forældre skal trygt sende deres børn i dagtilbud. De skal vide, at børnene er et godt sted, at stemningen er god, og at pædagogerne er omsorgsfulde og dygtige. Desuden skal alt det formelle naturligvis også være på plads i forhold til for eksempel lovgivning, læreplaner og sprogvurderinger. Alt det fremgår af tilsynsrapporterne”, siger Claus Jensen.

Både anmeldte og uanmeldte tilsyn
Greve Kommunes pædagogiske konsulenter kommer på flere timers anmeldt tilsyn hvert andet år i hver eneste børnehave, vuggestue og integrerede institution. Desuden kommer de pædagogiske konsulenter på ekstra uanmeldte tilsynsbesøg, hvis der er særlige problemstillinger i et dagtilbud. På kommunens hjemmeside ligger både rapporter fra de anmeldte og de uanmeldte tilsyn.

Greve Kommune offentliggør tilsynsrapporterne efter at pressen har beskrevet, hvordan dagtilbud i hovedstaden havde alvorlige problemer, uden at forældrene kendte til dem.

Læs tilsynsrapporterne

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen