Greve investerer i skoler for 73 millioner kroner

Facader, tag, indvendige lofter og belysning skal renoveres på Tune Skole Højen i den kommende tid.

Greve investerer i skoler for 73 millioner kroner

Tune Skole Højen og Mosedeskolen bliver forbedret for et større millionbeløb.

Nu kan eleverne på to af kommunens skoler glæde sig over, at deres skoler snart får et løft. Byrådet har således besluttet at frigive 73 millioner kroner til en omfattende renovering af en del af Tune Skole Højen og en om- og tilbygning på Mosedeskolen.

Skoler trænger til en kærlig hånd

På Tune Skole Højen skal facader, tag, indvendige lofter og belysning renoveres på den del af skolen, som hedder Firkløveren og hovedfløjen. Samtidig får Firkløveren også et nyt ventilationsanlæg.

På Mosedeskolen er tale om en decideret om- og tilbygning som konsekvens af, at de to nuværende pavillonbygninger er i så dårlig stand, at de ikke længere kan bruges.

Borgmester Pernille Beckmann ser frem til, at arbejdet går i gang, så elever og lærere kan få et bedre indeklima.

“Jeg er naturligvis rigtig glad for, at vi nu kan gå i gang med at give de to skoler den kærlige hånd, som de trænger til. Vores elever og lærere fortjener en hverdag i sunde bygninger”, siger borgmester Pernille Beckmann.

“Renovering af vores skoler har været en massiv post på budgettet i flere år, og i år har vi øget beløbet yderligere. Vi har i budgettet også afsat midler til, at Strandskolen i de kommende år kan blive renoveret”, afslutter Pernille Beckmann.

Kommunikation og tidsplan

Greve Kommune vil sammen med de to skoler udarbejde en kommunikationsplan til orientering af elever, forældre og lærere, så alle er opdateret i løbet af byggeriet.

Greve Kommune forventer, at arbejdet på Tune Skole Højen foregår fra december 2019 til sidst i 2020, mens om- og tilbygning af Mosedeskolen er planlagt fra marts 2020 til midten af 2021.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top