Greve får nyt sundhedshus

Greve Videnscenter.jpg

Greve får nyt sundhedshus

Læger, sygeplejersker, rådgivere og andre sundhedsfaglige personer bliver samlet i et nyt sundhedshus i Hundige. 

Et nyt moderne sundhedshus er på vej i Greve Kommune. 

I Sundhedshuset kan borgere både få lægehjælp, genoptræning, rådgivning og en lang række andre sundhedstilbud samlet på én adresse i Hundige. 

Lettere adgang til sundhedstilbud
Formand for Social-, Sundheds- og Psykiatriudvalget, Liselott Blixt glæder sig over, at Greveborgerne får lettere adgang til hjælp. 

“I Sundhedshuset kan borgerne få flere sammenhængende sundhedstilbud på ét sted. Det vil være en klar forbedring for de mange mennesker, som ikke bare har en enkelt diagnose, men har flere problemer på én gang,” siger Liselott Blixt. 

Sundhedshuset koster næsten 35 millioner kroner at lave. Og for de penge vil Greve Kommune ombygge Greve Videnscenter (den tidligere Hundige Skole), hvor kommunens nuværende sundhedsfaglige tilbud er samlet. 

Plads til flere læger
Som noget helt nyt får Sundhedshuset plads til flere praktiserende læger, kommunens akutteam og hjemmesygeplejen. Desuden fortsætter sundhedsplejen, familierådgivningen, PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning), Omega (behandlingstilbud til unge misbrugere), Greve Rusmiddelcenter, Jobcentrets aktive tilbud, Træningsenheden og Sundhedsklinikken med at være i bygningen. 

Den omfattende ombygning skal nu i udbud, og Greve Kommune forventer, at Sundhedshuset står klar til at åbne dørene for borgere i 2021. 

Sundheds- og Ældreministeriet har bidraget til Sundhedshuset med 20 millioner kroner. 

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen