Flere nye ældreboliger på vej

Uffe Petersen, formand for Greve Boligselskab og borgmester Pernille Beckmann er glade for aftalen om, at boligselskabet skal bygge 40 nye ældreboliger.

Flere nye ældreboliger på vej

I 2022 står der 40 nye ældreboliger klar til indflytning i Hundige Øst.

Byrådet besluttede på seneste byrådsmøde, at Greve Boligselskab får lov til at bygge 40 nye ældreboliger i Hundige Øst. Tirsdag skrev borgmesteren og repræsentanter fra Greve Boligselskab under på kontrakten.

Stor efterspørgsel
“I Greve vil vi gerne tilbyde vores ældre mindre lejligheder i ordentlige rammer. Derfor er de nye boliger demensvenlige og indrettet, så der også er plads til hjælpemidler,” siger borgmester Pernille Beckmann.

Formand for Greve Boligselskab, Uffe Petersen, glæder sig også:

“Der er stor efterspørgsel efter gode kvalitetsboliger til ældre, så vi er utroligt glad for at få mulighed for at bygge dem,” siger han.

Fælles gæsteværelse
De nye ældreboligerne vil stå færdige i 2022 med to- og treværelseslejligheder, som ældre kan blive anvist til gennem den kommunale anvisning. Lejlighederne får en fælles gårdhave, og alle beboerne får adgang til et fælleshus med selskabslokaler samt et gæsteværelse til overnattende gæster. Desuden er ældreboligerne nabo til Strandcentret, hvor de ældre også har mulighed for at bruge forskellige faciliteter.

Kvalitetsboliger i Hundige Øst
Det nye byggeri bliver udført i enkel og god kvalitet, som matcher det kommunale botilbud Vangeleddet, der blev bygget sidste år. De nye bygninger skal være bærende for den fremtidige byudvikling i hele området Hundige Øst.

Ældre, der er visiteret til en ældrebolig, bliver kontaktet, når byggeriet er indflytningsklart om to år.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top