Elever i Greve skal dyrke motion tre gange dagligt

skoleglaede_top

Kontakt

Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

Tlf.43 97 97 97

Elever i Greve skal dyrke motion tre gange dagligt

Folkeskoleelever i Greve Kommune kan se frem til en mere aktiv skoledag med tre daglige motions-øvelser. Det skal gøre eleverne gladere og dygtigere.

For 7. klasseeleverne i Greves folkeskoler bliver hverdagen i den kommende tid en smule anderledes. Eleverne skal nemlig deltage i en trivsels-bootcamp, som har fokus på motion og bevægelse i undervisningen.

Mere motion på flere klassetrin

Bootcampen er udviklet i samarbejde med Skoleglæde.nu, der står for undervisning samt undervisningsmateriale. Det er i første omgang kun 7. klasserne, som får glæde af initiativet. Men alle lærere fra 5. – 8. klasse får viden og værktøjer, som de efter bootcampen kan bruge i den daglige undervisning på de øvrige klassetrin.

”Jeg er rigtig glad for, at vi har fået Skoleglæde.nu til at komme og undervise. De er specialiseret i at udvikle metoder som øger elevernes læring, trivsel og motivation. Jeg håber derfor, vi kan få en masse ud af det her, som vi kan bruge i undervisningen efterfølgende”, siger formand for Børne- og Ungeudvalget, Henrik Klem Lassen.

Tre uger på hver skole

Bootcampen starter med en fire timer lang workshop, hvor elever og lærere får ny viden om blandt andet motivation og samarbejde. Eleverne skal i løbet af workshoppen også prøve kræfter med fitnessboksning og andre øvelser. De næste tre uger skal både elever og lærere selv bruge øvelser fra www.skoleglæde.nu tre gange om dagen i 10 minutter af gangen.

Spændende med anderledes undervisning

Kathrine og Olivia på 13 år går til daglig i 7.C på Hedelyskolen. De er netop begyndt på bootcampen, og de synes begge, at det er et spændende initiativ.

”Det er spændende at prøve noget nyt i stedet for den normale hverdag. Og så er det dejligt at komme mere ud og være sammen på kryds og tværs i klassen. Det bliver sjovt at arbejde videre med øvelserne, og vi tror, det kan forbedre fællesskabet i klassen”, lyder det optimistisk fra de to piger.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen