Børn med autisme får nye lokaler på Arenaskolen

MegabannerS klasserne

Kontakt

Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening

Tlf.43 97 97 97

Børn med autisme får nye lokaler på Arenaskolen

I forbindelse med lukningen af Tjørnelyskolen flytter S-klasserne til nyrenoverede lokaler på Arenaskolen.

Greve Kommune har i forbindelse med lukningen af Tjørnelyskolen valgt at flytte S-klasserne, de tidligere Tjørnelyklasser, til Arenaskolen. S-klasserne får deres egen afdeling på Arenaskolen med fællesrum, køkken og otte nyrenoverede klasselokaler specielt indrettet til børn med en diagnose inden for autismespektret.

Afdelingsleder for S-klasserne Per Kyllesbech ser frem til at tage de nye lokaler i brug:

”Medarbejderne har haft stor indflydelse på indretningen af lokalerne, og det er vi glade for. Og det har også været en styrke for forløbet, at forældrene har været en del af flytteudvalget. Mange af vores elever har et ekstra sensitivt sanseapparat, og derfor er klasselokalerne indrettet, så alle elever får deres egen afskærmede plads”, siger han.

S-klasserne rummer 50-60 elever fordelt på otte klasser. Eleverne får mulighed for at arbejde uden for mange forstyrrende sanseindtryk som for eksempel lyde, lys, berøring og lugte.

”Jeg er glad for, at vi kan tilbyde eleverne nogle gode rammer. I Byrådet har vi været meget opmærksomme på S-klasserne allerede i de første spæde overvejelser om lukningen af Tjørnelyskolen. Det har været vigtigt at tilgodese disse sårbare børn, som har det sværere ved at omstille sig”, siger borgmester Pernille Beckmann.

De nye lokaler bliver indviet den 31. maj kl. 14-15 på Arenaskolen, Gersager Allé 1.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen