Café Langsiden får ny forpagter

Martin Probst.jpg

Martin Probst er uddannet kok og sommelier.

Café Langsiden får ny forpagter

Længere åbningstid og flere retter på menuen med ny forpagter.

Martin Probst bliver den nye forpagter af Café Langsiden i Greve Idrætscenter. Med sig har han tre lokale ildsjæle som skyder penge i projektet. Martin Probst er uddannet kok og sommelier. Han har drevet restauranter i både ind og udland, og i dag driver han en lokal catering- og frokostcafé “Vi er bare kokke” i Ventrupparken i Greve.

“Martin Probst vil udvide caféens sortiment og ikke mindst åbningstider, så Idrætscentret i fremtiden kan tilbyde både morgenmad, frokost og aftensmad hver eneste dag. Jeg er overbevist om, at han og hans gode mad bliver et kæmpe aktiv for Idrætscentret,” siger Anne- Marie Lyduch, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Samlingssted for madglade
Det er byrådets politikere, som har valgt Martin Probst efter en lukket budrunde, men hans koncept vandt også, da Greve Idrætscenters brugerråd blev hørt. Brugerrådet repræsenterer 12 foreninger og næsten 10.000 medlemmer.

“Jeg ser store muligheder i GIC, og jeg glæder mig helt vildt til at få mulighed for at skabe et samlingssted for klubbernes medlemmer, Greves borgere og alle andre madglade sjæle. Både til hverdag og fest. Jeg glæder mig helt vildt,” siger Martin Probst.

Martin Probst overtager Café Langsiden efter den tidligere forpagter, som har drevet caféen i fem år. Han overtager samtidig alle de arrangementer, som Café Langsiden har i fremtiden.

De nye åbningstider

Fra den 12. august

  • Mandag-fredag: 9-14 og 16.30-21.30
  • Weekend 8-18.00

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen