Borgermøde: Hør mere om det nye plejehjem i Tune

Plejehjem Tune

Her skal det kommende plejehjem i Tune ligge.

Borgermøde: Hør mere om det nye plejehjem i Tune

Hør mere om planer og visioner for Greve Kommunes kommende nye plejehjem.

Social-, Sundheds- og Psykiatriudvalget i Greve Kommune inviterer til fysisk borgermøde om Greve Kommunes kommende nye plejehjem, der skal bygges i Lundegårdsparken i Tune.

Et plejehjem i Tune har længe været et stort ønske for mange, og placeringen er endeligt besluttet. På mødet informerer Greve Kommunes administration om grundlag og planer for byggeriets udformning.

Desuden vil deltagerne få præsenteret de foreløbige tanker og visioner for plejehjemmet, indhold og samspil med lokalsamfundet.

To møder samme dag
Politikerne har gerne villet mødes med borgerne om det kommende plejehjem, men restriktionerne til begrænsning af corona har forhindret det. I slutningen af maj forventes det dog at blive muligt at mødes 50 mennesker ad gangen, og politikerne har derfor besluttet, at afholde to borgermøder med samme indhold, for at flere kan deltage. Hvis det ikke er nok med to borgermøder, vil der også blive afholdt et tredje borgermøde i juni.

De to borgermøder, som nu er planlagt, finder sted tirsdag den 25. maj klokken 17 eller klokken 19 i hal 3 i Tunehallerne på Tunehøj 7. Der er afsat 1 time og 45 min. til hvert møde.

Deltagere skal melde sig til og præcisere, hvorvidt de vil deltage i mødet klokken 17 eller 19. Tilmelding sker til mailadressen 2BMK0155@greve.dk

Med venlig hilsen

Social-, Sundheds- og Psykiatriudvalget i Greve Kommune
Liselott Blixt, Rigge Nørmark, Heidi Serny Jacobsen, Jette Andersen og Kai Nielsen

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen