Ældre kan vælge mellem mindre hjemmehjælpsfirmaer

Ældrehænder

Center for Sundhed & Pleje
Tlf. 43 97 94 66

Ældre kan vælge mellem mindre hjemmehjælpsfirmaer

Flere hjemmehjælpsfirmaer får mulighed for at levere hjemmehjælp i Greve Kommune.

Byrådet har netop genudbudt driften af hjemmepleje i hele kommunen, men ingen leverandører har budt ind med konkurrencedygtige priser. Af samme grund har byrådet besluttet at annullere det store udbud af hjemmepleje, og i stedet får både mindre og større virksomheder nu mulighed for at byde på en del af hjemmeplejens opgaver.

“Vi må desværre erkende, at der ikke er private leverandører som matcher opgaven i forhold til prisen. Det synes jeg er ærgerligt, men man får altså ikke altid præcis det, man allerhelst vil have. Jeg håber, at mindre leverandører nu vil byde på en del af opgaven, så vi stadig kan sikre gode valgmuligheder for de ældre”, siger hun.

Flere leverandører vil betyde flere administrationsomkostninger, men til gengæld kan Greve Kommunes 1400 modtagere af hjemmehjælp fortsat vælge mellem kommunes hjemmehjælp og en privat leverandør. I hvert fald hvis der kommer nok udbydere af hjemmehjælp til at dække behovet.
Alle de berørte modtager af hjemmehjælp får et brev fra kommunen om ændringerne, ligesom de berørte medarbejdere er orienteret og får mulighed for at blive virksomhedsoverdraget til den kommunale hjemmepleje.

Mindre virksomheder som overvejer at byde på opgaven, skal godkendes af kommunen.

Se den originale nyhed fra Greve Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen