Nye læger på sundhedshuset | Nyheder

En af de læger, der har været med på Fredericia Sundhedshus fra starten er Kirsten Hald. Men nu har hun solgt sit ydernummer til Lægerne ved Volden, som overtog klinikken 1. november 2020.

Klinikken forbliver åben, og Lægerne ved Volden har fremover to klinikker på to forskellige adresser – i Nørre Voldgade og på sundhedshuset i Dronningensgade. Derfor kommer den nye klinik på sundhedshuset til at hedde Lægerne ved Volden afd. Dronningensgade.

”Det har været vigtigt for os, at lægeklinikken kunne fortsætte på sundhedshuset så der forbliver fire lægeklinikker på sundhedshuset. Derfor glæder det os at kunne byde velkommen til Lægerne ved Volden og til nye patienter, samtidigt med, at alle de patienter, der har været vandt til at færdes i huset som patienter hos Lægeklinikken Lillebælt fortsat har en klinik i huset”, siger Susanne Eilersen, formand for Sundhedsudvalget.

Kasper F Kvist, Speciallæge i almen medicin hos Lægerne ved Volden, ser det som en spændende udfordring at drive klinik fra to forskellige adresser med den fleksibilitet, det giver.

”Vi har længe haft et pladsproblem i vores nuværende lokaler, så da muligheden for at overtage Kirstens klinik og lokaler opstod, var det helt oplagt at slå til. Især fordi vi også gerne vil være en aktiv del af sundhedshuset med de fordele og den dynamik, der er ved at være tæt på andre praktiserende læger, speciallæger og andre sundhedsprofessionelle. Vi deler f.eks. venteværelse med hudlægen, og vi har fået en varm velkomst”, fortæller Kasper F Kvist.

Lægesekretær Karina Hald fortsætter som et velkendt ansigt i klinikken i sundhedshuset, ligesom speciallæge i almen medicin Olga Vett bliver fast tilknyttet klinikken i sundhedshuset fra januar 2021. Derud over vil alle læger på de to adresser på skift bemande begge klinikker. Man kan blive tilbudt en tid begge steder afhængigt af bl.a. hvad det drejer sig om, hvilken læge man ønsker eller kortest mulige ventetid.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top