Fredericia Spildevand og Energi giver en hjælpende hånd til små virksomheder | Nyheder

Mange lokale virksomheder er blevet ramt som følge af udbruddet af corona-smitten. De oplever svigtende omsætning, er presset på deres likviditet og er derfor nødsaget til at afskedige medarbejdere.   

Lørdag besluttede Økonomiudvalget at give en hjælpende hånd til de virksomheder, der ønskede det, ved at fremrykke deres betalinger. Og nu følger Fredericia Spildevand og Energi A/S trop.

”Vi vil meget gerne understøtte kommunens beslutning og samarbejde på dette område også. Derfor har vi finkæmmet vores fakturaer frem til 1. juni, og vi kan fremrykke betalinger til vores leverandører for ikke mindre end 10. mio. kr. Det drejer sig om mellem 250 – 300 fakturaer, og der er mange små virksomheder, som vil kunne få en hjælpende hånd”, fortæller Søren Hjortsø Kristensen, direktør for Fredericia Spildevand og Energi A/S.  

Lars Ejby, der er formand for Fredericia Spildevand og Energi, er glad for, at den kommunale virksomhed bakker op om Økonomiudvalgets beslutning.

”Det er et rigtigt vigtigt signal at sende, at Fredericia Spildevand er en del af Fredericia Kommune som koncern, og at vi understøtter beslutningen fra Økonomiudvalget. På den måde er vi også med til at understøtte lokale arbejdspladser, og det er vigtigt i denne tid. Så jeg er rigtig glad for det arbejde, som Fredericia Spildevand har gjort for at opspore og fremrykke betalinger”, siger Lars Ejby.

Fredericia Spildevand og Energi A/S fremrykker automatisk betalingerne, så virksomhederne skal ikke selv gøre noget.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top