Fredericia henter stærk chefprofil i Aarhus | Nyheder

Stillingen som koncernchef for seniorområdet har været vakant siden august 2020, hvor den tidligere mangeårige chef Mona Nederby Larsen gik på pension. Nu har Fredericia Kommune fundet en afløser på den vigtige post og kan den 1. januar 2021 byde velkommen til Morten Pors Ilsøe, der kommer fra en stilling som områdechef i Aarhus Kommune.

”Vi har ledt efter en koncernchef med indgående kendskab til senior og sundhedsområdet og kendskab til den kommunale verden. Med Morten får vi en koncernchef, som kan gå ind på området med stort kendskab. Vi ser frem til blandt andet at udvikle de fremtidige boligløsninger på ældreområdet sammen med Morten og til udvikling af næste version af Længst Mulig i Eget Liv”, siger Yelva Bjørnholdt Jensen, koncerndirektør for voksen- og ældreområdet  

Morten Pors Ilsøe kommer fra en stilling som områdechef i Område Syd, Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune. I Aarhus har Morten arbejdet målrettet med kulturen i plejehjemmene, herunder hjemliggørelse, samarbejde med familie og netværk samt fællesskaber på tværs af generationer.

”Jeg ser frem til at blive del af holdet her i Fredericia, og til at møde medarbejdere, ledere, borgere og alle vores samarbejdspartnere. Løsninger i fællesskaberne er nøglen til udviklingen af seniorområdet, og jeg vil sætte en ære i at være med til at videreudvikle det nære sundhedsvæsen i et tæt samarbejde med både interne og ikke mindst eksterne aktører”, siger Morten Pors Ilsøe.

Morten er uddannet fra Aarhus Købmandsskole og startede sin karriere ved Aarhus Amt. Morten har løbende dygtiggjort sig og har bl.a. flere lederuddannelser. Morten har været områdechef i Aarhus Kommune på sundhed- og omsorgsområdet i 11 år og bringer en lang og relevant ledererfaring med sig.  

Morten er 47 år og bor i Odder med sin hustru og to drenge. Han tiltræder stillingen 1. januar 2021.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen