Affald & Genbrug får ny hjemmeside | Nyheder

Der sker rigtigt meget på affalds- og genbrugsområdet i disse år. Både i form af en række EU- og nationale lovkrav, som skal opfyldes samt Fredericia Kommunes egne målrettede tiltag for at skabe en effektiv affaldshåndtering med vægt på gennemsigtighed, ressourcegenanvendelse, natur og miljø.

Derfor har Fredericia Kommune nu valgt at give affald og genbrugsområdet større fokus med en ny hjemmeside.  Med hjemmesiden får fredericianerne én indgang til Affald & Genbrug, hvor alt information og alle selvbetjeningsløsninger for både private og erhverv samles på adressen www.affaldgenbrug-fredericia.dk.

”Der kommer til at ske meget på affaldsområdet i de kommende år, og derfor har vi fokus på at skabe de bedste betingelser for kommunikation med borgerne. De nye krav til bedre udnyttelse af affaldet stiller krav om bedre sortering – og her er det vigtigt, at vi informerer og hjælper så godt, vi kan. Samtidig kommer der til at ske meget nyt omkring det nye genbrugscenter, som vi også gerne vil fortælle om” , siger Gitte Lyager, miljøkonsulent ved Affald & Genbrug.

Hjemmeside og app som hjælp til borgerne
Tidligere har GenbrugAvisen udgjort den primære information fra kommunen til borgerne om nye tiltag indenfor affaldsområdet. Her blev en trykt kalenderoversigt over næste års afhentning af genbrug også distribueret. Sidste år udkom GenbrugAvisen og kalenderoversigt over afhentning af genbrug digitalt. Fra i år udkommer GenbrugAvisen ikke længere, og både information om afhentning af genbrug, tømningsdage for dagrenovation, nyheder og andet relevant information bliver i stedet kanaliseret over på den nye hjemmeside.

”Vi har ganske enkelt brug for at kommunikere både dynamisk og kontinuerligt med borgerne. Retningslinjer, sorteringsvejledninger og tømmetidspunkter vil løbende blive opdateret, og så er der mange interessante nyheder på området. Næste år lancerer vi desuden en app, som giver let adgang til de vigtigste informationer og selvbetjeningsløsninger – alt sammen for at hjælpe borgerne bedst muligt i den daglige affaldshåndtering” , siger Gitte Lyager.

Den nye hjemmeside vil løbende blive udbygget med mere information og flere selvbetjeningsløsninger. En af de nye funktioner, der allerede er tilgængelig, er en sorteringsguide, hvor det muligt at finde søge på mange hundrede affaldstyper og se det korrekte afleveringssted. 

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen