Sommeraktiviteter for børn og unge i Faxe Kommune fortsætter i sommeren 2021

Sidste år gav Folketinget Faxe Kommune midler til udvikling og afholdelse af sommerferieaktiviteter for børn og unge.

Resultatet blev et væld af sommeraktiviteter over hele sommeren, og erfaringer herfra har Ung Faxe – Ungdomsskolen og Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice nu sammensat til både deres egen sommeraktivitetspulje, og til en samlet markedsføringsplan for alle sommeraktiviteter i Faxe Kommune.

– Vi danner fælles front for at oprette og udbrede gode og alsidige sommeraktiviteter til børn og unge sammen med børne-, unge- og undervisningsområdet, foreninger, kulturinstitutioner, og andre lokale aktører i hele kommunen. Udgangspunktet er Faxe i Fællesskab – sammen kan vi bare mere, siger Chanda Sonne fra Ung Faxe – Ungdomsskolen.

Alle foreninger, kulturinstitutioner, kommunale tilbud, og andre lokale aktører, der vil lave sommeraktiviteter for børn, unge og/eller deres familier kan søge puljen frem til den 2. maj.

– Vi ser frem til at foreninger og institutioner bidrager på samme flotte vis, som sidste år – hvor den oven i købet var med meget kort varsel, siger Benny Agergaard, centerchef i Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice.

Puljemidler kan søges til materialer/rekvisitter, der skal bruges til sommeraktiviteterne.

Formidling af sommeraktiviteterne

En af erfaringerne fra sidste år var, hvor mange flere børn der fik gavn af sommeraktiviteter – fordi de vidste, at de fandtes.

Derfor sættes alle sejl for at gentage successen, og alle der laver sommeraktiviteter i Faxe Kommune kan sende deres beskrivelse via digital post til Ung Faxe – Ungdomsskolen, der så sørger for grafik og udbredelse. Find direkte link til afsendelse på hjemmesiden sammen med informationsskemaet.

Foruden Ung Faxes almindelige annoncering, spredes budskabet gennem samarbejde med kommunale og lokale medier, der hjælper med udbredelsen gennem deres forskellige kommunikationskanaler.

Derudover var der sidste år en stor opbakning fra befolkningen, der i grupper på sociale medier hjalp til at sprede budskabet ud til endnu flere børn, unge og deres forældre. Dette håber Ungdomsskolen og Center for Kultur, Frivillighed & Borgerservice meget på vil gentage sig.

Tilmelding på www.ungfaxe.dk

Alle aktiviteter i sommerferien kan findes på Ung Faxes hjemmeside, www.ungfaxe.dk under ‘sommeraktiviteter’.

Tilmelding kan ske fra den 11. maj og frem til og med den 6. juni.

Se den originale nyhed fra Faxe Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top