Tillæg til miljøgodkendelse for mellemdepot, Klokkerholm

8. juli 2021

Brønderslev Kommune har den 8. juli 2021 meddelt Brønderslev Forsyning A/S et tillæg til eksisterende miljøgodkendelse for mellemdepot, Klokkerholm beliggende på Hellumvej 36, 9320 Hjallerup.

Der er til enhver tid adgang til aktindsigt i de øvrige oplysninger, som godkendelses- og tilsynsmyndigheden er i besiddelse af med de begrænsninger, der følger af offentlighedsloven, forvaltningsloven og lov om aktindsigt i miljøoplysninger.

Afgørelsen kan påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet af ansøgeren og enhver, der må antages at have individuel, væsentlig interesse i sagens udfald samt af visse offentlige institutioner og interesseorganisationer. Klagefristen er 4 uger og udløber 8. august 2021.

Hvis afgørelsen ønskes indbragt for domstolene, skal dette ske senest seks måneder efter denne offentliggørelse. Mere detaljeret klagevejledning fremgår af afgørelsen.

Tillæg til miljøgodkendelse (nyt vindue)

Se den originale nyhed fra Brønderslev Kommune