Landsindsamling af affald 2022 – Brønderslev Kommune

21. marts 2022

Landsindsamling af affald
Igen i år opfordrer Danmarks Naturfredningsforening og dens lokalafdelinger til at gøre en indsats for at holde Danmark renere, og at så mange som muligt deltager i deres landsdækkende indsamling af affald i naturen, langs veje og stier.

Søndag den 3. april kl. 10-14.
Vil der overalt i Danmark blive indsamlet affald langs veje, i grøfter mv.

Kommunens borger- og beboerforeninger opfordres til at deltage i landsindsamlingen.
Alle borgerforeninger i Kommunen har modtaget invitation til indsamlingen.

Brønderslev Kommune støtter som tidligere det gode arrangement, bl.a. ved at udlevere sække til indsamlingen, sørge for bortskaffelse af det indsamlede affald m.v.Efter indsamlingen er der øl/sodavand til deltagerne.

Hvis du/i ønsker at deltage i arrangementet, skal du kontakte Mogens Ingemannsen senest en uge før, med oplysning om, hvor mange affaldssække og drikkevarer der vil være brug for.

Praktiske oplysninger om indsamlingen fås hos samme:

• Brønderslev
Mødested: I gården bag Bibliotek
Kontaktperson: Mogens Ingemannsen
Tlf. 2370 7757, mail: mogensingemannsen@gmail.com

• Dronninglund
Mødested: Genbrugspladsen, Dregårdsvej 1B
Kontaktperson: Asger Nielsen
Mail: naturasger@gmail.com

Mød op og brug nogle timer sammen med familie, venner og andre borgere og vær med til at gøre en indsats for en smukkere og renere natur i Brønderslev Kommune.

Se den originale nyhed fra Brønderslev Kommune

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.