Borgermøde om Banegårdspladsen i Brønderslev


27. april 2021

Der afholdes borgermøde om udvikling af Banegårdspladsen i Brønderslev onsdag den 5. maj 2021 kl. 19.00. Grundet Covid-19-restriktioner afholdes borgermødet udelukkende digitalt. Alle er velkomne til at deltage i mødet og der er ikke behov for tilmelding.

Deltag i mødet ved at klikke på dette link (nyt vindue)

Mødet indeholder oplæg om udvikling af Banegårdspladsen, lokalplanforslag 01-C-25.02 og det konkrete byggeprojekt, der ønskes opført i området. Efter oplæggene vil der være mulighed for at stille spørgsmål via chatten til et panel bestående af udvalgsformand for Teknik- og Miljøudvalget Peter Stecher, repræsentant for Dansk Boligbyg Kris Houmann og chef for Teknik & Miljø Benn Erik Grav.

Mødet starter kl. 19.00, men benyt gerne linket til at tilgå mødet 5-10 minutter før. Der opleves ofte problemer ved deltagelse via Microsoft Explorer, det vil derfor være en fordel i stedet at deltage i mødet via f.eks. Google Chrome eller Firefox. 

Til orientering bliver der ikke taget formelt referat. Mødet vil dog blive optaget.

Læs mere om lokalplanforslag 01-C-25.02 “Centerområde Banegårdspladsen, Brønderslev” og mulighederne for at indsende høringssvar her (nyt vindue).

 

Se den originale nyhed fra Brønderslev Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen