Valg i Grønland – Aalborg Kommune

Brevstemmer til Inatsisartut, kommunal-, bygdebestyrelses- og menighedsrepræsentationsvalget i Grønland den 6. april 2021.

Grønlandske vælgere, der midlertidigt opholder sig i Danmark, men har fast bopæl i Grønland, har mulighed for at brevstemme i Danmark fra den 1. januar 2021 til Inatsisartut, kommunal-, bygdebestyrelses- og menighedsrepræsentationsvalget i Grønland den 6. april 2021.

I Aalborg Kommune kan du brevstemme i Borgerservice, Rantzausgade 6, 9000 Aalborg.

For at mindske smitte med covid-19 tager Borgerservice kun imod borgere, der har bestilt tid hjemmefra.

Du kan bestille tid til at brevstemme på telefon 99 31 18 20

Der er ingen sidste frist for at afgive brevstemme. Brevstemmen skal dog være kommet frem til valgstedet i Grønland inden afstemningens afslutning på valgdagen den 6. april 2021 kl. 20:00 for at komme i betragtning.

Medbring legitimation

Du skal medbringe sygesikringsbe­vis, kørekort, pas eller lignende. Har du modta­get valgkort, bedes du tage det med.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune