Vaccination mod COVID-19: Tidsbestilling i uge 7

15. februar 2021

Ældre og udvalgte personer i særlig risiko kan nu bestille tid til vaccination mod COVID-19. Det er ældre over 65, som modtager både praktisk hjælp og personlig pleje (målgruppe 2), ældre over 85 (målgruppe 3) og udvalgte personer med tilstande og sygdomme, som medfører særligt øget risiko for alvorligt forløb ved COVID-19 (målgruppe 5).

Der er nu åbent for tidsbestilling til vaccination mod COVID-19 i Aalborg Kongres- og Kulturcenter den 18.-20. februar for ældre og personer i særlig risiko (målgruppe 2, 3 og 5), som har fået brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om vaccination.

Tidsbestillingen er åben for:

  • Ældre over 65, som modtager både praktisk hjælp og personlig pleje (målgruppe 2)
  • Ældre over 85 (målgruppe 3)
  • Udvalgte personer med tilstande og sygdomme, som medfører særligt øget risiko for alvorligt forløb ved COVID-19 (målgruppe 5). Læs mere om målgruppen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Det er kun muligt at bestille tid til vaccination for personer, som har fået brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om vaccination mod COVID-19.

Tidsbestilling

Det er muligt at bestille tid til vaccination på følgende måder for borgere, som har modtaget brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om vaccination:

Med NemID

Det er muligt at bestille tid online på www.vacciner.dk senest dagen før vaccinationen.

Telefonisk

Det er muligt at bestille tid på Region Nordjyllands hotline på ☎️ 9764 8463 (hverdage 8-17, weekend 8-15:30) senest dagen før vaccinationen.

Ved behov for hjælp til transport

Personer, som ikke selv eller ved pårørendes hjælp kan klare transporten til vaccinationsstedet, kan få hjælp til at bestille tid til vaccination og transport via Aalborg Kommunes Kontaktcenter (8-15, torsdag til kl. 17) på ☎️ 9982 5000 senest dagen før vaccinationen.

Aalborg Kommune forsøger at kontakte borgere i målgrupperne, som i forvejen er visiteret til transport.

Gode råd til vaccination

Der skal bæres mundbind på vaccinationsstedet.

Vi anbefaler at tage en ledsager med på dagen og at møde op så tæt på tidspunktet for vaccinationen som muligt.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen