Tommy Christiansen Ved Havnefronten i Aalborg. Foto af Lars Horn

Ny økonomidirektør og vicekommunaldirektør – Aalborg Kommune

14. februar 2022

Tommy Christiansen bliver ny økonomidirektør og vicekommunaldirektør i Aalborg Kommune fra 1. april 2022. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Hjørring Kommune. Tommy Christiansen ser frem til at arbejde for den fortsatte udvikling af en stor vækstkommune som Aalborg Kommune.

Tommy Christiansen har de seneste 17 år taget bilen fra bopælen i Tranum til rådhuset i Hjørring, hvor han har arbejdet først som projektleder for kommunesammenlægningen, senere som stabsdirektør og siden 2009 som kommunaldirektør.

Fra 1. april 2022 skal GPS´en indstilles til Boulevarden 13 i Aalborg Kommune.

Tommy Christiansen Ved Havnefronten i Aalborg. Foto af Lars Horn

”Jeg er superglad for at få muligheden for at blive en del af det hold, der skal arbejde for den fortsatte udvikling af Aalborg Kommune til glæde og gavn for Aalborg Kommunes borgere og hele Nordjylland,” siger Tommy Christiansen. Han har de sidste par år mærket, at lysten til nye udfordringer er blevet større og større.

”Med en solid forankring i Nordjylland har det for mig været oplagt at søge mod Aalborg for at få lov til at prøve kræfter med en stor vækstkommune, hvor en stor del af opgaverne handler om at få skabt sammenhæng og resultater på tværs af organisationen. Jeg ser frem til at møde mine mange nye kollegaer og glæder mig til igen at få en stilling, hvor jeg skal gå i dybden med konkrete projekter og opgaveområder efter en årrække med fokus på hele den kommunale opgaveportefølje,” fortæller Tommy Christiansen.

Stillingen som økonomidirektør og vicekommunaldirektør har været opslået, og det var et enigt ansættelsesudvalg, der har indstillet Tommy Christiansen til stillingen. Ansættelsesudvalget har lagt vægt på Tommys styrker i forhold til jobbet, som blandt andet er stærke kompetencer ift. strategisk ledelse og udvikling, stor økonomisk faglighed og stor erfaring med digitaliseringsdagsordenen.

”Vi får en rigtig stærk og robust profil med i topledelsen af Aalborg Kommune, hvilket vi er enormt glade for. Tommy Christiansen har et solidt kendskab til og et stærkt strategisk blik på den kommunale økonomistyring og budgetproces fra sin tid som kommunaldirektør i Hjørring Kommune. Jeg er sikker på, at han kan skabe gode resultater via dialog og samarbejde. Det gælder både i forhold til egen organisation, kommunen som helhed og samarbejdet med det politiske niveau,” siger Christian Roslev, der er kommunaldirektør i Aalborg Kommune.

Tommy Christiansen begynder i Aalborg Kommune den 1. april 2022. Han overtager efter Jørgen Litske Petersen, der har været vicekommunaldirektør og økonomidirektør i Aalborg Kommune i 25 år.

Fakta

  • 50 år
  • Bor i Tranum i Jammerbugt Kommune
  • Bor med sin kone og deres to sønner på hhv. 17 og 19 år
  • Er cand.oecon. fra Aarhus Universitet.
  • Har de sidste knap 17 år arbejdet i Hjørring Kommune – først som projektleder for kommunesammenlægningen, dernæst som stabsdirektør og fra 2009 som kommunaldirektør.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen