Invitation til online-debat om nyuddannedes ledighed

Corona-krisen har med et fald i BNP på 7,4 pct sat sine spor i dansk økonomi, og det rammer de mange nyuddannede dimmittender. Lige nu er der 2.100 ledige dimittender i Aalborg Kommune. En ekstraordinær situation på arbejdsmarkedet og i dansk økonomi kræver en ekstraordinær indsats for at koble virksomheder og dimittender!

Aalborg Kommune inviterer derfor sammen med Odense Kommune, Aarhus Kommune, Københavns Kommune, Akademikerne og Mandag Morgen til debatmøde om emnet. 

Eventet live-streames til Altingets Facebookside her, hvor du kan følge med og stille spørgsmål. Du kan også følge med via Altinget her

Her vil vi drøfte udfordringer og løsningsforslag. Det gør vi bl.a. sammen med Beskæftigelsesministeren Peter Hummelgaard og et panel bestående af Katarina Ammitzbøl (K), Morten Dahlin (V), Astrid Carøe (SF) og Kasper Sand Kjær (S).

Der vil blive livestreamet fra Altinget og Mandag Morgens gård i København med fysisk deltagelse af politikere fra Christiansborg og de fire universitetsbyer, samt repræsentanter for erhvervsliv, universiteterne og de studerende.

Fra Nordjylland deltager bl.a. næstformand i Aalborg Kommunes Beskæftigelsesudvalg Daniel Borup Jakobsen (V), AAU-rektor Per Michael Johannes, Direktør for Erhvervshus Nordjylland Lars Erik Jønsson og administrerende direktør Daniel Lux fra Aalborg virksomheden Seluxit.

Læs faktaark om dimittendledigheden

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top