Du kan nu ansøge om Emmy og Harald Hansens mindelegat

Hent ansøgningsskema.

Der kan uddeles nedenstående legater i den anførte prioriterede rækkefølge, og så langt midlerne strækker til:

1. 5.000,00 kr. til trængende enligtstillede kvinder med skolesøgende børn i Hjørring, Frederikshavn, Læsø, Jammerbugt, Brønderslev, Aalborg, Vesthimmerlands, Rebild eller Mariagerfjord Kommune.
    2. 5.000,00 kr. til et trængende ungt menneske til hjælp i det 1. år efter alvorlig sygdom, tuberkulosepatienter kommer i første række.
    3. 5.000,00 kr. til en trængende enligtstillet kvinde med skolesøgende børn i Hjørring, Frederikshavn, Læsø, Jammerbugt, Brønderslev, Aalborg, Vesthimmerlands, Rebild eller Mariagerfjord Kommune.
    4. 5.000,00 kr. til en trængende kvinde, der på grund af sygdom eller andre årsager, uforskyldt er kommet i økonomiske vanskeligheder og boende i Hjørring, Frederikshavn, Læsø, Jammerbugt, Brønderslev, Aalborg, Vesthimmerlands, Rebild eller Mariagerfjord Kommune.
    5. 5.000,00 kr. til en trængende kvinde i det 1. år efter svær sygdom, boende i Hjørring, Frederikshavn, Læsø, Jammerbugt, Brønderslev, Aalborg, Vesthimmerlands, Rebild eller Mariagerfjord Kommune.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune