Aalborgs plejehjem lukker atter for besøgende

08. december 2020

Aalborg Kommune har i december oplevet en kraftig stigning i antallet af smittede med coronavirus. Det er på den baggrund, at Styrelsen for Patientsikkerhed har valgt at genindføre besøgsrestriktioner på alle kommunens plejehjem.

Den 3. december kunne Aalborg Kommune atter slå dørene op for besøgende på flertallet af kommunens plejehjem, men allerede fem dage senere må plejehjemmene igen lukke for besøg på grund af en meget kraftig stigning i antallet af smittede i kommunen.

Besøgsrestriktioner på plejehjem

De nye midlertidige besøgsrestriktioner på Aalborg Kommunes plejehjem træder i kraft fra onsdag den 9. december.

De midlertidige restriktioner betyder, at beboere igen kun kan modtage besøg fra den nærmeste pårørende i egen bolig og kun efter aftale. Dog kan kritisk syge og døende beboere fortsat få besøg i egen bolig. Det er også muligt at få besøg af den nærmeste pårørende og to andre fast udpegede nære pårørende i et besøgsrum på plejehjemmet. Der er ingen restriktioner for udendørs besøg.

Aalborg Kommune forventer, at Social- og Indenrigsministeriet i løbet af kort tid også udsteder påbud om besøgsrestriktioner på kommunens botilbud.

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen