Aalborg genstarter: Vær med til at give plejehjem og botilbud oplevelser

26. august 2021

Coronanedlukningen har været hård for mange, og derfor er der fra politisk side enighed om, at der skal gøres en ekstraordinær indsats for mange af dem, som nedlukningen har ramt hårdest. Det er blandt andet beboere på kommunens plejehjem og botilbud – og så er det oplevelsesindustrien.

Vi er i den heldige situation, at vi med midler fra Finansloven 2021 har mulighed for at arrangere kultur- og oplevelsestilbud til beboere på kommunens plejehjem og botilbud.

Hånd i hånd om gode oplevelser

Vi rækker derfor hånden ud til kultur og oplevelsesindustrien og byder ’op til dans’ med beboerne på plejehjem og botilbud i Aalborg Kommune.
Det handler i bund og grund om, at beboerne skal have oplevelser, der kan give livskvalitet og glæde i hverdagen. Samtidigt giver det oplevelsesindustrien et kæmpe boost.

Midlerne fra Finansloven er tilført kommunens plejehjem og botilbud, og de står klar til at give beboerne nogle gode oplevelser.

Byd ind med gode ideer

Måske har du eller en du kender et godt forslag til gode oplevelser for disse målgrupper. Måske er du i en virksomhed eller forening, som har mulighed for at lave nogle aktiviteter og oplevelser for beboerne. Det kunne fx være:

  • Restauranter, cafeer, madboder og lignende
  • Hoteller, vandrehjem, feriecentre, sommerhuse og lignende
  • Museer, kunsthaller, gallerier, biografer, teater, musicals, revyer,
  • cirkus, festivaler, spillesteder, koncert- og kulturhuse, Zoologiske
  • have og lignende.

Forslagene kan både være målrettet mindre grupper samt hele plejehjem/botilbud. Det kan også være, du har ideer til større arrangementer, hvor borgere med tilknytning til Ældre- og Handicap-forvaltningen kan tænkes ind, så mulighederne er mange.

Kontakt os

Tøv ikke, men kontakt os ved at sende en mail til frivilligkoordinator Karin Boye på kbo-aeh@aalborg.dk eller ring til Karin på 9931 5300.

Læs mere om rammerne for anvendelse af midlerne på Socialstyrelsens hjemmeside

Se den originale nyhed fra Aalborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen