Fortov og cykelsti - Rantzausmindevej

Værsgo’ Svendborg kommune: Her er jeres nye cykelsti samt fortov på Rantzausmindevej

I Danmark har vi en tradition for at sprede glæde før Jul blandt vores nærmeste med adventsgaverne.
I år er det borgerne i Rantzausminde, som kan nyde godt af kommunens adventsgave, en enkeltrettet cykelsti samt fortov fra Efterskolevej frem til Herman Nielsens Vej.

Den nye cykelsti samt fortov skal naturligvis indvies med manér – derfor inviterer Svendborg Kommune fredag den 26. november kl. 11.00 alle interesserede og involverede på varme drikke og kage, når stien officielt åbnes af udvalgsformand Flemming Madsen.

Den nye enkeltrettede cykelsti samt fortov er ca. 350 meter lang og er etableret på den nordlige side af Rantzausmindevej. Cykelstien udformes som en 1,5 m bred enkeltrettet cykelsti (asfalt) samt 1,5 m bredt fortov (flisebelægning). Projektet koster ca. 2,2 mio. kr., og det er Tørneløkken A/S, der har stået for anlægsarbejdet.

Med den nye cykelsti langs Rantzausmindevej er forholdene for både cyklister og fodgængere blevet forbedret og samtidig er vi sikre på, at stien vil være med til at få flere til at benytte cyklen, når de skal til f.eks. sport, i skole eller på besøg i Svendborg.

Så hop på cyklen den 26. november og kom og vær med til at fejre den nye cykelsti. Snoren klippes kl. 11.00 ved p-pladsen ved børnehaven på adressen: Rantzausmindevej 172A, hvorefter der vil være lidt at varme sig på og kage.

Yderligere oplysninger:

Flemming Madsen, Formand for Teknik- og Erhvervsudvalget, flemming.madsen@svendborg.dk, tlf. 21 63 09 49
Marlena Anna Knudsen, Svendborg Kommune, marlena.anna.knudsen@svendborg.dk , tlf. 21 84 88 20

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen