Gratis bus eller flextur til Folketingsvalg

Når du skal sætte dit X ved det kommende Folketingsvalg den 1. november, er FynBus klar med et tilbud om at hjælpe dig gratis frem og tilbage til dit valgsted.

Det betyder, at du gratis kan hoppe på alle regional-, lokal- og bybusser, letbane eller tage en flextur, når du skal ind og afgive din stemme, og den gratis kørsel gælder begge veje på valgdagen.

For dig der har periodekort (Pendlerkort, rejsekort med pendler kombi, Ungdomskort, Pensionistkort Fyn Rundt) vil ordningen ikke have nogen betydning, og der vil i henhold til FynBus’ rejseregler ikke være mulighed for refusion.

 

Til valg med bus

Når du stiger på bussen, viser du blot dit valgkort til chaufføren, og herefter får du udleveret en valgbillet, som gælder retur i bussen.

 

Til valg med flextur

Du kan også benytte dig af en gratis flextur, hvis din bopælskommune har denne ordning.

Du bestiller flexturen på 63 11 22 55 – tryk 2, og du skal huske at gøre opmærksom på, at du skal køres til et valgsted.

Flexturen gælder kun fra din hjemmeadresse og til dit valgsted og retur igen. Du skal bestille både ud- og hjemtur, samt oplyse valgsted.

Selvbetjeningen kan ikke benyttes til valgkørsel.

Du skal vise dit valgkort til chaufføren på udturen.

Du kan allerede nu bestille din flextur til Folketingsvalget.

 

Handicapkørsel

Alle borgere, der er tilmeldt Handicapkørsel, kan gratis tur/retur til et valgsted. Kørslen bestilles på 63122255, tryk 1. Husk at gøre opmærksom på, at du skal køres til et valgsted.

 

 

 

 

 

 

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top