Erfaren mand er klar til at slå på tromme for musikskolen

Erfaren mand er klar til at slå på tromme for musikskolen

Pressemeddelelse 

Blandt et stort og bredt ansøgerfelt til stillingen som leder af Svendborg Musikskole er valget faldet på skolens nuværende konstituerede leder, Ole Caspersen.

Svendborg Musikskole får ny leder, men faktisk er den nye leder på mange måder alt andet end ny. Han har nemlig været en del af skolen siden 1992, da han begyndte som slagtøjslærer. Siden 2017 har Ole Caspersen været viceskoleleder, og de seneste måneder har han haft titlen som konstitueret leder af musikskolen. Han glæder sig til for alvor at kaste sig over sin nye opgave:

– Grundlæggende glæder jeg mig rigtig meget til at fortsætte den gode udvikling, som Svendborg Musikskole er i. I løbet af de senere år er vi kommet til at spille en endnu større rolle i byens kulturliv, og vi er blevet mere synlige. Den gode udvikling skal naturligvis fortsætte, siger Ole Caspersen.

Ole Caspersen har med sine egne ord spillet musik hele livet. I hvert fald lige siden, han begyndte som trommeslager i Peder Most Garden. Han har været slagtøjslærer på blandt andet Fredericia Musikskole, før han i 1992 kom til Svendborg Musikskole. Sideløbende med sin undervisning på Svendborg Musikskole har Ole Caspersen også undervist på Ollerup Efterskole og været udøvende musiker i blandt andet Odense Symfoniorkester og Rottefælderevyen.

Brænder for musikken

I Svendborg Kommune glæder man sig over at kunne byde Ole Caspersen velkommen i rollen som leder af musikskolen:

-Der er ingen tvivl om at Ole Caspersen brænder for musik. Men det, der gør ham egnet til stillingen som leder af musikskolen, er, at han også brænder for at skabe en skole, der åbner sig op mod byen og kommunen og hele tiden inviterer ind til nye samarbejder om glæden ved musikken, forklarer Søren Thorsager, chef for Kultur og Fritid, Svendborg Kommune.

Udvide samarbejdet

Ole Caspersen er klar til at åbne dørene til Svendborg Musikskole, når det igen bliver muligt:

-Jeg glæder mig til at udvide samarbejdet med folkeskolerne, så vi kan nå ud til alle børn og unge, som måtte have musik som deres interesse, pointerer Ole Caspersen.

-Vi har en musikskole, der har et rigtig dygtigt personale, som lige nu knokler for at løfte opgaven på afstand med online undervisning. Men jeg lægger ikke skjul på, at jeg glæder mig til at se mine kolleger og vores elever igen her på skolen, forklarer den nye leder af Svendborg Musikskole, mens han assisterer en af musikskolens undervisere med at afholde online forældre/barn-musikundervisning.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Ole Caspersen, leder, Svendborg Musikskole, mobil 29242025

Søren Thorsager, chef for Kultur og Fritid, Svendborg Kommune, mobil 29669180
 

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen