En snegl på vejen er tegn på … Cittaslowdag

2. oktober er det Cittaslowdag i Svendborg.

Den dag kan du fra kl. 10.00 – 14.00 følge den orange streg gennem byen. Den fører dig fra oplevelse til oplevelse i Cittaslowbutikker.

Flere af butikkerne stiller boder ud på gaden. Her kan du smage, føle og følge kreative processer.

På hjørnet ved Korsgade og Brogade giver Vinfruen f.eks. smagsprøver på specialiteten Federweisser.

På Torvet ved Det Grønne Hjørne og Køkkenfreak kan man nyde diverse smagsprøver, mens Povl Chr. Balslev spiller fra Vor Frue Kirke klokkespil. Skulle man være i det mere meditative hjørne er der også Qi Gong ved kirken.

I Møllergade er der boder ved Fonden Skovhaven og Baunbaek & Lyn mens VitaVita Smykker støber sølv i værkstedet. Kl. 11.00 er der modeshow i Møllergade. My Deer Dress og Salon Tidsånd går en tur på catwalken.

I Tinghusgade og i Vestergade og Bagergade er der smagsprøver – lige fra ’Parmatime ved Appetito til æblemostsmagning hos Byens Gårdbutik og reception ved Linnéa’s Kropsterapi og Mindfulness. På havnen vil Gallerie Q byde på et glas rosé og fortale om galleriets historie. 

Sidst men ikke mindst vil nye medlemmer blive certificeret i Krøyers Have kl. 10.30. Det er

Dansk Sports og Reklame Video

Lises Bed & Breakfast

My Deer Dress

Galato Is

Derudover vil Lifeplan Kajak og Friluftsliv udstille et udvalg af kajakker.  Kulinarisk Sydfyn serverer og laver krabbesuppe med børnene.

helheds-HUSET har forskellige prøvebehandlinger og kropsanalyser.  Vand og Affald informerer om affaldssortering og Byens Gårdbutik sælger kaffe og kage.

Læs hele programmet med tidspunkter på Cittaslowshjemmeside

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top