Danmark får ny Digital Post mandag d. 21. marts 2022

Danmark får ny Digital Post mandag d. 21. marts 2022  og i den forbindelse vil du i weekenden ikke modtage nye beskeder fra det offentlige

Digitaliseringsstyrelsen erstatter den eksisterende Digital Post-løsning med en ny og tidssvarende løsning, som baner vejen for en bedre kommunikation mellem myndigheder, borgere og erhverv.

I forbindelse med overgangen vil der være nogle dage uden Digital Post fra det offentlige.

Fra fredag den 18. marts til mandag den 21. marts kl. 9 kan du ikke modtage eller besvare Digital Post fra offentlige myndigheder, herunder Svendborg Kommune. Digitaliseringsstyrelsen skal bruge weekenden på at få de sidste vigtige detaljer på plads, så den nye løsning kan gå i luften mandag d. 21. marts kl.9.00. I overgangsperioden kan du fortsat logge ind på borger.dk og e-Boks og læse den post, du tidligere har udvekslet med offentlige myndigheder. Fra mandag d. 21. marts kl. 9.00 kan du igen modtage og besvare Digital Post fra offentlige myndigheder.

Overgangen til den nye løsning for Digital Post sker automatisk for alle borgere – du behøver derfor ikke gøre noget for at overgå til det nye Digital Post.

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune