Tour de Frances topchef gæster Sønderborg den 24. marts

Christian Prudhomme gæster Sønderborg i forbindelse med lanceringen af 100-dages programmet og nedtællingen til Tour de France i juli. Det sker torsdag den 24. marts om formiddagen, hvor direktøren for Tour de France begynder med at se den gule bro og derefter deltager i Erhvervstræffet for kommunens virksomheder.
 
– Vi glæder os enormt meget til Christian Prudhommes visit. Hans besøg er, sammen med åbningen af den gule bro, startskuddet til 100-dages programmet og de andre tour-aktiviteter, der finder sted den 23. og 24. marts i Sønderborg Kommune, med til at vise, at nu tæller vi virkelig ned og er i fuld gang med opvarmningen til Tour de France den 3. juli, siger borgmester Erik Lauritzen. 

Christian Prudhomme er hovedtaler på kommunens årlige erhvervstræf med overskrifterne Tour de France og Verdens grønneste målby.
 
– Prudhommes besøg giver os en unik mulighed for at lade erhvervslivet i Sønderborg Kommune møde den øverste direktør for Tour de France. Vi har blandt andet bedt ham om at italesætte, hvordan de lokale virksomheder kan få gavn af, at touren kommer til Sønderborg. Det håber jeg kan være med til at inspirere virksomhederne til at blive en del af tour-fortællingen i Sønderborg Kommune, siger Kjeld Stærk, der er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst. 

Inden Christian Prudhomme kører videre, skal han mødes med repræsentanter fra kommunen og erhvervslivet.

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top