COVID-19 VACCINATION | Svendborg Kommune

Har du modtaget et brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om at blive vaccineret mod COVID-19?

Som udgangspunkt skal du selv sørge for transport til COVID-19 vaccinationscenteret på Odensevej 26 i Svendborg. Hvis du ikke selv, eller med hjælp fra pårørende, en ven eller nabo kan transportere dig til vaccinationscenteret, har du mulighed for at få tilbudt kørsel.

Kommunen kan bevilge kørsel, hvis du er 65 år eller derover. Det kan være, hvis du har en varig fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse eller lignende.

Kontakt os på nedenstående telefonnummer. Så koordinerer vi transport for dig.

Åbningstider for telefonisk henvendelse

Det du skal gøre, er at bestille din tid til Covid-19 vaccination på en hverdag mellem kl. 10.00 og 13.00 på vacciner.dk. Kontakt derefter kommunen, så koordinerer vi transport for dig.

Du kan ringe og bestille kørsel til vaccination på alle hverdage fra kl. 9.00-12.30 på telefon 62 23 40 00 og tryk 3.

Hvis du allerede er visiteret til kørsel
Individuel handicapkørsel

Hvis du er visiteret til handicapkørsel kan du benytte denne ordning

Bestilling af kørsel på telefon 63 11 22 55

Hvis det ikke er muligt for dig at benytte siddende transport

Har du ikke har mulighed for at benytte siddende transport til vaccinationscenteret, skal du kontakte hjemmeplejen/ hjemmesygeplejen i forhold til vaccination i eget hjem.

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune