Bredbåndspuljen 2023 åbner nu for ansøgninger

Der er både en almindelige ordning, hvor man skal slå sig sammen med andre fra lokalområdet for at kunne søge, og en særlig ordning for en mindre gruppe af enkeltstående adresser, som kan søge alene.

Hvis du ejer en tilskudsberettiget adresse, modtager du et informationsbrev via Digital Post. Det vil fremgå af brevet, om du har mulighed for at søge gennem den almindelige ordning eller den særlige ordning for enkeltstående adresser.

Bredbåndskortet (https://bredbaandspulje.sdfi.dk) kan du se, hvilke adresser i lokalområdet, der er tilskudsberettigede, og som du kan overveje at gå sammen med om en ansøgning til Bredbåndspuljen.

Der er afsat 100 mio. kr. til Bredbåndspuljen i år, heraf 25 mio. kr. til den særlige ordning for enkeltstående adresser.

Yderligere information om Bredbåndspuljen 2023 fremgår på SDFIs hjemmeside.
 

Tilmelding til informationsmøde

På hjemmesiden finder du også oplysninger om de informationsmøder, som SDFI holder online i den kommende tid med mulighed for at tilmelde dig et af møderne.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) har i dag sendt en pressemeddelelse ud om åbningen. Du kan læse pressemeddelelsen på SDFI’s hjemmeside.

Se den originale nyhed fra Svendborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top