Borgmesteren åbner for ny dialog med borgerne

Borgmester, Anette Mortensen, har tidligere lukket dørene op for personlig dialog med borgerne en torsdag i hver måned. Dialogen har været på corona-pause, men nu lukker dørene op igen – næste gang er den 20. august.

‘Det var desværre nødvendigt at lukke ned for mine dialogmøder med borgerne af hensyn til de generelle corona-restriktioner, men nu er jeg klar igen, og glæder mig til på torsdag, hvor jeg sidder i Borgerservice næste gang’, fortæller Anette Mortensen.

Hun tilføjer:

‘Jeg har savnet samtalerne med borgerne, for de er min mulighed for at få en føling med, hvad der optagerne stevnsboerne og det enkelte menneske i kølvandet på de beslutninger, vi tager som politikere. Det gælder stadig, at jeg ikke kan tage beslutning i den enkeltes personlige sag, for det er noget, vores medarbejdere tager sig af, men jeg kan lytte, og derefter tage det, jeg har hørt med tilbage’.

Som noget nyt skal du bestille tid via stevns.dk, inden du møder op. Har du ikke mulighed for det, kan du dog også kontakte Borgerservice i åbningstiden på 56 57 57 57, og så hjælper en medarbejder med at booke tiden. På dagen for din samtale med borgmesteren, møder du bare op, og melder din ankomst på skærmen, og så henter vi dig, når det er din tur.

Næste mulighed for at tale med borgmesteren er den 20. august mellem kl. 15.00 og 16.30. Se øvrige datoer på stevns.dk/dialog.

Der er sat ca. 15 minutter af til hver samtale.

13.08.2020

Se den originale nyhed fra Stevns Kommune