Ulkebøl Skole lukker frem til efter juleferien

Situationen på Ulkebøl Skole er nu så kompleks, at Sønderborg Kommune, ud fra et forsigtighedsprincip og for at inddæmme smitten, har valgt at lukke skolen ned. Desuden gør situationen med smitte blandt medarbejderne det vanskeligt at fastholde en skoledag for eleverne.

I sidste uge sendte skolen 0. – 2. klasse hjem, da der blev konstateret en række smittetilfælde og høj risiko for smitte.

– Det er på alle måder en ærgerlig situation, som vi ved kommer til at påvirke mange børn og forældre, og jeg kan kun beklage de gener, som lukningen kommer til at betyde. Men vi lægger vægt på at bakke op om indsatsen for at bryde smittekæder og inddæmme corona-smitten, udtaler Skolechef Erling Andresen.

Ulkebøl Skole tilbyder fra mandag morgen nødpasning for elever i 0. – 3. klasse. Nødpasningen er alene for de forældre, der absolut ikke har nogen andre muligheder for pasning.

– Vi er selvfølgelig klar med nødpasning mandag morgen til de forældre, som absolut ikke har andre muligheder for pasning, fx fordi de varetager kritiske funktioner på vores sygehuse, siger skoleleder Elin Lei Bergmann.

Ulkebøl Skole tilbyder i det omfang det er muligt fjernundervisning.

Alle skolens forældre er via Aula informeret om situationen.

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune