Tennisklub vil bygge nyt klubhus i Kurhusskoven

Tennisklub vil bygge nyt klubhus i Kurhusskoven

Tennisklub vil bygge nyt klubhus i Kurhusskoven

KommuneNyheder - Tennisklub vil bygge nyt klubhus i Kurhusskoven

Sønderborg Tennisklub kan i form af en godkendt lokalplan få ja til at bygge nyt klubhus i Kurhusskoven. Klubbens plan er, at det gamle klubhus rives ned og erstattes af et nyt, ligesom der er etableret padel- og multibaner til glæde for en bredere kreds af medlemmer.

Sønderborg Tennisklub fylder 100 år i år og har lige så længe holdt til i de attraktive omgivelser i Kurhusskoven. Undervejs er antallet af baner øget, der er bygget klubhus i 1957, og siden er tennishallen kommet til i byens udkant ved Borgmester Andersens Vej. Men nu er det blevet tid til en modernisering af faciliteterne i Kurhusskoven.
Det kommende klubhus skal ligge lidt uden for det område, som i den gamle lokalplan var udlagt til bebyggelse, og derfor har Sønderborg Kommune udarbejdet en ny lokalplan, der har været i offentlig høring. Høringsperioden affødte ingen bemærkninger.
– Kurhusskoven er i sin helhed et attraktivt grønt område, der ligger smukt og let tilgængeligt for mange midt i byen. Det er ikke alle byer forundt at have et helt centralt beliggende skovområde, hvor der samtidig er mulighed for at være aktiv. Tennisklubben er heldig at holde til her, og jeg tror på, at et nyt, moderne klubhus vil være med til at løfte det samlede indtryk af området, siger formand for Teknik-, By- og Boligudvalget i Sønderborg Kommune, Kirsten Bachmann.
– Med de nye faciliteter ser det ud til, at tennisklubben vil appellere til en bredere kreds af sportsudøvere, som dermed får glæde af at være i det fine område – det kan vi kun bifalde. At de så også skal tage nogle særlige hensyn, når de bygger i en skov, der er omfattet af en fredning, gør det ikke helt let. Men jeg synes, de har løst det på en fin måde, siger udvalgets næstformand, Kristian Beuschau.
Tennisklubben skal bl.a. tage særligt hensyn til to store, gamle bøgetræer, der står inden for det byggefelt, det nye klubhus placeres i.
Teknik-, By- og Boligudvalget har anbefalet, at lokalplanen godkendes. Byrådet forholder sig til anbefalingen på sit møde den 27. april.

https://mcusercontent.com/5f3762aadd5d312003cf9cc61/images/e6f6d4a3-ba3b-cbc0-6114-23916fa1a2a8.jpg
Illustration fra lokalplanforslaget.

Kontaktinformation:
Udvalgsformand Kirsten Bachmann, tlf. 27 90 39 90, mail: kba@sonderborg.dk
Næstformand Kristian Beuschau, tlf. 27 90 39 86, mail: kbe@sonderborg.dk
Plan- og myndighedschef Sille M. Dall, tlf. 27 90 54 59, mail: smar@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen