Sønderborg Kommune skal have ny Teknik- og Miljødirektør

Efter ni år i Sønderborg Kommune stopper Teknik- og Miljødirektør i Sønderborg Kommune, Bjarke Eriksen, da han har fået en tilsvarende stilling i Horsens Kommune. Bjarke Eriksen begyndte i 2013 i Sønderborg Kommune som økonomichef. Senere blev han Økonomidirektør og derefter direktør for Teknik- og Miljø.
 
Kommunaldirektør Tim Hansen har forståelse for jobskiftet.

– Bjarke Eriksen har været med til at transformere Sønderborg Kommune. Som Økonomidirektør ved at få rigtig godt styr på kommunens budgetproces, og hvordan kommunen bruger budgettet på 5,5 mia. kr. årligt. Som Teknik- og Miljødirektør har han en stor andel i grundlaget for Nordals Ferieresort, Lillebælt Vind og flere store byggeprojekter. Bjarke Eriksen har samtidig stået i spidsen for et øget og godt samarbejde med Sønderborg Forsyning. Bjarke Eriksen er bosiddende i Vejle og vil nu få en mulighed for at tilrettelægge en anden hverdag. Jeg ønsker ham al held og lykke fremover, siger han.  

Bjarke Eriksen stopper med udgangen af april i Sønderborg Kommune.

– Sønderborg er et helt igennem fantastisk sted, og det har ikke været en let beslutning at sige farvel til kommunen. Jeg er imidlertid stolt over at have været en del af kommunens udvikling igennem ni år, og har været utrolig glad for alt det, jeg har fået mulighed for at involvere mig i undervejs. En fællesnævner i alle opgaver har været det gode samarbejde med kolleger, politikere og samarbejdspartnere i øvrigt igennem alle ni år, siger han.  

Kommunaldirektør Tim Hansen har i samråd med Økonomiudvalget midlertidigt ansat og konstitueret Willy Feddersen som Teknik- og Miljødirektør. Willy Feddersen er tidligere kommunaldirektør i Haderslev og Middelfart kommuner. Han har med den baggrund en stor erfaring for arbejdet med udvikling af lokalområder med et stærkt fokus på den grønne omstilling. 

Processen med at fastansætte en ny direktør går i gang med det samme. 

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen