Sønderborg Kommune har vedtaget handleplan 2020-2021 for kulturområdet

Bag den nye handleplan ligger der mange gode input fra borgerne, der har haft mulighed for at indsende forslag. I marts 2020 holdt kommunen for sjette gang Kulturforum, hvor borgere og kulturaktører arbejdede videre med en række af de forslag, der var modtaget. Det foregik på en workshop og førte til udkastet til den 2-årige handleplan, som nu er vedtaget.

– Kulturpolitikken bygger på åbenhed og involvering, derfor er jeg glad for, at borgerne er så engagerede, har indsendt forslag til handleplanen og deltaget i arbejdet på Kulturforum. Sammen når vi efter min mening de bedste resultater, så vi kan få realiseret hensigterne i ”KulturKompasset”, siger Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme.

Handleplanen skal understøtte kommunens politik på kulturområdet ”KulturKompasset”, der har fokus på at skabe gode rammer for, at den enkelte borger kan have et godt liv. De overordnede fokusområder i politikken er:

  • at Sønderborg Kommune skal være et godt sted at leve
  • vi skal have et stærkt kulturmiljø på tværs af kunstens faggrene og sociale, kulturelle, nationale og aldersmæssige grænser
  • kommunen skal være et hotspot for børn og unge

– Jeg synes, det er blevet en interessant handleplan 2020-21, der bærer præg af de mange bidrag fra unge og ældre i hele kommunen. Der er virkelig blevet plads til en stor mangfoldighed i kulturtiltagene, så det bliver spændende at følge, siger Jesper Kock, der er næstformand i Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme.

Læs handleplanen her.
 

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen