Sønderborg Kommune bliver en del af ”Uniform på jobbet-dag”

Frivillige i Forsvaret, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen opfordres til at bære deres uniform på jobbet i Sønderborg Kommune onsdag den 27. september 2023, når der er “Uniform på jobbet-dagen”.
 
Kommunaldirektør Tim Hansen håber, at dagen vil skabe synlighed om de mange frivillige i uniform.
 
– I Sønderborg Kommune vil vi gerne sige tak til alle dem, der yder en indsats, og på dagen vil mange kunne få en god snak med deres kollegaer, som møder op i uniform, om frivillighed for den enkelte, men også for hele Danmark, siger han.
 
Beslutningen om at følge trop sammen med resten af landet om “Uniform på jobbet-dag” sker i naturlig forlængelse af, at Byrådet i Sønderborg Kommune har vedtaget en veteran- og pårørendepolitik i juni 2023.

Sønderborg Kommune er samtidig støttevirksomhed til InterForce, der er en organisation tilknyttet Forsvarskommandoen. InterForce er sat i verden for at få et nært samarbejde med den civile sektor, som har medarbejdere ansat, der er en del af Reservestyrken.

I en usikker verden er der mere end nogensinde brug for de frivillige. Danmark står over for voksende menneske- og naturskabte trusler som cyberangreb, mangel på kritiske forsyninger, pandemier og ekstremt vejr, og den 27. september kan alle se, hvilke kollegaer der yder en frivillig indsats for vores fælles forsvar og beredskab.

“Uniform på jobbet-dagen” eksisterer allerede i Sverige, Norge og England, og nu er turen kommet til Danmark. Fremover vil dagen være den sidste onsdag i september.

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top