Sønderborg i Arbejde-prisen går til Rema 1000 i Dybbøl

For at markere det store samfundsansvar, som mange virksomheder i Sønderborg Kommune løfter hver dag, uddeler Styregruppen for Sønderborg i Arbejde hvert år Sønderborg i Arbejde-prisen til en virksomhed, der tager et stort socialt ansvar.
 
Sønderborg i Arbejde-prisen 2024 går til Rema 1000 Dybbøl, fordi virksomheden ansætter mange unge og giver dem en chance for at være en del af arbejdsmarkedet. Formand for Styregruppen for Sønderborg i Arbejde samt formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Sønderborg Kommune, Jan Prokopek Jensen, roser virksomheden:
 
– Rema 1000 Dybbøl er valgt som modtager af Sønderborg i Arbejde-prisen 2024, fordi der er tale om en meget rummelig arbejdsplads. Rema 1000 Dybbøl har igennem årene udvist stort samfundssind ved at tage ansvar, specielt for unge på kanten af arbejdsmarkedet. Virksomheden viser borgere længst væk fra arbejdsmarkedet, at de er værdifulde som mennesker og gerne vil støtte dem til at opnå beskæftigelse eller uddannelse. 

– Mange unge, som ikke har fået en tilknytning til arbejdsmarkedet, har fundet en plads i Rema 1000 Dybbøl, hvor de får opbygget tillid og selvtillid. Rema 1000 arbejder aktivt for at udvikle medarbejderne til at gå op i timeantal og dermed væk fra offentlig forsørgelse. Og det sker ved at se det hele menneske og give alle en chance for at bruge deres ressourcer. Det er samfundssind. 

I alt fire virksomheder var nomineret til Sønderborg i Arbejde-prisen 2024, der gør et rigtig stort stykke arbejde inden for social ansvarlighed. De tre andre nominerede var:

Agramkow Fluid Systems A/S
Bauhaus Sønderborg
Føtex Sønderborg
 
Sønderborg i Arbejde-prisen blev uddelt fredag den 26. januar på EUC Syd Sønderborg. Ved markeringen blev kunstværket 4KLØVER fra kunstnergruppen Azur overrakt til prismodtageren, Rema 1000 Dybbøl.
 
Arrangementet omfattede også uddeling af Sønderborg i Arbejde-mærket til 114 virksomheder (opdateret tal). Se mere her: 110 virksomheder får Sønderborg i Arbejde-mærket (campaign-archive.com) .
 
Sønderborg i Arbejde:
Sønderborg i Arbejde er et partnerskab mellem virksomheder, uddannelser, fagforeninger og Sønderborg Kommune.
Partnerskabet arbejder for at skabe et fremtidssikret lokalt arbejdsmarked, hvor virksomhederne klarer sig godt, og flest muligt har et godt arbejde.
 

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top