Sønderborg i Arbejde-mærket er en succes

Styregruppen for Sønderborg i Arbejde har besluttet at synliggøre og anerkende det samfundsansvar, som mange virksomheder i Sønderborg Kommune løfter hver dag. Det sker ved at uddele Sønderborg i Arbejde-mærket. I alt 56 virksomheder får mærket, der uddeles for første gang.
 
Den store opbakning glæder formanden for Arbejdsmarkedsudvalget og formand for Styregruppen for 4 parts-aftalen Sønderborg i Arbejde, Jan Prokopek Jensen.
 
– Det er første gang, at vi uddeler Sønderborg i Arbejde-mærket, så det er ekstremt positivt, at så mange virksomheder ønsker at få mærket. Det sociale ansvar er en vigtig dagsorden for Styregruppen for Sønderborg i Arbejde, og vi ser frem til at hædre alle modtagere med denne markering. Vi håber, at virksomhederne vil bruge mærket aktivt i deres rekrutterings- og markedsføringssammenhænge for at vise, at de påtager sig et frivilligt samfundsansvar og bidrager til en bæredygtig udvikling i Sønderborg Kommune, siger han. 

Sønderborg i Arbejde-mærket uddeles fredag den 20. januar kl. 14-15.30 i Farverihallen på EUC Syd, Hilmar Finsens Gade, 6400 Sønderborg
 
Sønderborg i Arbejde-mærket gives til virksomheder, der ligger i Sønderborg Kommune og har ydet en indsats inden for mindst 2 ud af 3 af følgende områder:
 
1: Det rummelige arbejdsmarked
Virksomheden giver plads til mennesker i udsatte positioner
 
2: Trivsel og sygefravær
Virksomheden bekæmper sygefravær og fremmer god trivsel
 
3: Uddannelse og livslang læring
Virksomheden bidrager til styrkede kompetencer og uddannelse for fremtidens arbejdskraft
 
For at markere det store samfundsansvar, som mange virksomheder i Sønderborg Kommune løfter hver dag, har Styregruppen for Sønderborg i Arbejde også besluttet at uddele Sønderborg i Arbejde-prisen. En pris, der skal uddeles én gang hvert år, og første gang bliver den 20. januar 2023.
 
Sønderborg i Arbejde-mærket gives til følgende 56 virksomheder i Sønderborg Kommune:
Agramkow, Als Motor, Alsmatik, BANKE, Bauhaus Sønderborg, Bilka, Billig Blomst, BITZER Electronics, Benniksgaard Hotel, Brugsen for Als og Sundved, Buy2Sell, BYRO, Bygma, CK-Mt ApS, DAMM Cellular Systems, Danfoss, Danish Crown, F-Boks, Frøken Fin Blomster, Føtex Perlegade, HANSSON INVEST, HANNEMANN ENGINEERING, Helge Bruhn, Handel Enkelt, Helsam, High Luck Security, Hotel Sønderborg Kaserne, Hotel Sønderborg Strand, Kjelkvist, Kvik Køkkener v/MC Køkkencenter, Langenberg Grafisk A/S, Linak, Maxi Zoo Sønderborg, MMR ApS, Netto Center øst, Netto Gråsten, Netto Nordborg, PAJ EMS, Puls Human Relations, Rema1000 Dybbøl, Rema1000 Nørrekobbel, RESENSE Denmark APS, Schmidts rengøring, Serwiz A/S, Signode, Silvan, Simon Moos Maskinfabrik A/S, Skoringen Borgen, Skoringen Perlegade, Sport og Fitness Augustenborg, Stryhns, Syd Elektro,
Tandslet Genbrug, Torvehallen, YouSee Sønderborg, Zirocco ApS.
 
Sønderborg i Arbejde:
Sønderborg i Arbejde er et partnerskab mellem virksomheder, uddannelser, fagforeninger og Sønderborg Kommune.
Partnerskabet arbejder for at skabe et fremtidssikret lokalt arbejdsmarked, hvor virksomhederne klarer sig godt, og flest muligt har et godt arbejde.
 
For pressen
Pressen er inviteret til at deltage på dagen, hvor Sønderborg i Arbejde-mærket uddeles. Det sker fredag den 20. januar kl. 14-15.30 i Farverihallen på EUC Syd, Hilmas Finsens Gade, 6400 Sønderborg
 

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top