Sønderborg bliver vært for topmøde i 2024

Endnu en stor konference sætter kursen mod Sønderborg. 11. og 12. april 2024 er Sønderborg Kommune nemlig vært for Det Bibliotekspolitiske Topmøde. Arrangørerne forventer omkring 500 deltagere omfattende kulturpolitikere, fagfolk, kulturinstitutioner og -aktører, embedsfolk fra stat og kommuner samt udstillere.

De skal på topmødets to dage diskutere den danske biblioteksverden og kultur. Christel Leiendecker, formand for Sønderborg Kommunes Udvalg for Kultur, Idræt og Medborgerskab modtog tidligt fredag eftermiddag værtskabet for konferencen.

– Vi glæder os over at få endnu en stor begivenhed til byen. Det vil kunne mærkes i byen, når så mange gæster skal være sammen. Sønderborg er en kulturkommune. Så topmødet er en god mulighed for os at vise vores kvaliteter frem for resten af landet, udtaler Christel Leiendecker.
 
Om Det Bibliotekspolitiske Topmøde
Det Bibliotekspolitiske Topmøde afholdes hvert år et nyt sted i Danmark.

I de senere år har mødet tiltrukket mellem 450 og 500 politikere og fagfolk fra hele landet, som i løbet af de to dages sammenkomst får præsenteret nye tendenser fra biblioteksverdenen, diskuteret aktuelle kultur- og bibliotekspolitiske emner, og endelig får mødedeltagerne rig lejlighed til at netværke på landets vigtigste biblioteks- og kulturpolitiske konference.

Se mere på www.db.dk

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top