Rådgiverudbud om Skybruds- og byrumsprojekt i Mimersgadekvarteret

Opgaven

Skybruds- og Byrumsprojektet i Mimersgadekvarteret omfatter flere delopgaver, der samtænkes og samprojekteres til en helhedsorienteret løsning. Projektet består af et skybrudsprojekt og et byrumsprojekt.

Skybrudsprojektet er en del af den samlede skybrudsløsning i Haraldsgadekvarteret og har til formål, at opsamle og forsinke skybrudsvand og hverdagsregn i grønne og/eller grå overflade-elementer inden for projektområdet.

Byrumsprojektet består i etablering af cykelstier i Hamletsgade i begge retninger samt en øget begrønning i projektområdet.

Derudover forventes projektet at omfatte genopretning af udvalgte strækninger i projektområdets gader til nutidig standard, hvis der gives bevilling hertil ved budgetforhandlingerne i september 2023. 

For yderligere beskrivelse af opgaven henvises til Bygherreprogrammet inkl. bilag.

Materiale

Udbudsmaterialet er frit, direkte og fuldt elektronisk tilgængeligt på Dalux via følgende link: https://build.dalux.com/client/da-dk/public/tender/TID-22496

Bemærk at der løbende kan blive uploaded flere dokumenter på denne side i form af rettelsesblade eller andre meddelelser. Tilbudsgivere opfordres på baggrund heraf til at holde sig opdaterede om sidens indhold i tilbudsperioden.

Dokumenterne kan downloades via boksen i højre kolonne.

Tilbudsfrist

Tilbuddet skal være uploadet senest tirsdag den 30.05.2023 kl. 12.00.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top