Nye restriktioner bliver hårde for mad- og oplevelsesbranchen

KommuneNyheder - Nye restriktioner bliver hårde for mad- og oplevelsesbranchen

Nye restriktioner bliver hårde for mad- og oplevelsesbranchen

Sønderborg Kommune bliver sammen med resten af landets kommuner også omfattet af de skærpede Covid-19 restriktioner. Det får stor betydning for det lokale erhvervsliv i Sønderborg, når alle kulturinstitutioner, restauranter og barer lukker. Undtaget er hotellerne, der dog skal lukke deres restauranter og caféer.

Regeringen har besluttet, at alle kommuner, herunder Sønderborg Kommune, bliver omfattet af de skærpede Covid-19 restriktioner, som træder i kraft onsdag den 16. december kl. 16

De nye restriktioner betyder, at alle restauranter, barer og caféer skal holde lukket for servering. Der må dog stadig sælges takeaway ud af huset. Restriktionerne får også betydning for hotellerne, som må holde åbent, men deres restauranter og serveringssteder skal holde lukket.

Kulturinstitutioner, teatre, spillesteder, museer, biografer og biblioteker skal ligeledes lukke deres indendørsarealer, og det vil for langt de fleste betyde, at der også her bliver helt mørkt frem til den 3. januar 2021.

Så det en hård tid, som hoteller, restauranter og kulturinstitutioner går i møde de kommende uger, mener borgmester Erik Lauritzen.

– Det bliver en meget stille periode, vi kommer til at gå ind. Men det er desværre nødvendigt for at få smittetallet ned. Jeg kan kun opfordre alle i Sønderborg Kommune til at støtte op om de lokale butikker, kulturinstitutioner, restauranter med flere ved at handle så meget lokalt som muligt i den kommende tid, siger han.

De nye Covid-19 restriktioner gælder til og med søndag den 3. januar 2021.

Kontaktinformation:

Erik Lauritzen