Konkurs forsinker renovering af Reimers-Skolen

Der var en til to måneder tilbage af renoveringen af Reimers-Skolen i Sønderborg, der blandt andet benyttes af Bridgeklubben Enigheden, Sønderborg Husflidsforening, Aktivitetscenter Alléen og Klub Als m.fl. Men nu kommer det desværre til at tage længere tid, før byggeriet kan blive afsluttet og foreningerne kan flytte ind igen. Årsagen er, at entreprenøren for renoveringen er gået konkurs.
 
Det fortæller Mie Rauff Nielsen, afdelingsleder for Service og Ejendomme i Sønderborg Kommune.
 
– Vi er selvfølgelig utrolig ærgerlige over ikke at kunne indvie Reimers-Skolen efter sommerferien, som var planen. Men konkursen gør, at vi ikke kan færdiggøre renoveringen før en kurator for konkursboet er indsat, og vi kan bestille nye håndværkere. Det rammer samtidig oveni en sommerferie, siger hun. 

På nuværende tidspunkt kan der ikke meldes en decideret tidshorisont ud. Men den umiddelbare vurdering er, at kalenderen vil være nået til primo 2023, før renoveringen er færdig, og brugerne vil kunne flytte ind i Reimers-Skolen.
 
Alle brugere og foreninger af Reimers-Skolen er netop blevet orienteret om forsinkelsen.
 
– Vi anbefaler, at foreninger og brugere forbliver genhuset i de nuværende rammer, og at de booker lokaler året ud af hensyn til egen planlægning. Og lige så snart vi ved mere om tidsplan, så kommer der selvfølgelig en opdatering, siger Mie Rauff Nielsen. 

Økonomisk får konkursen ikke umiddelbart betydning for Sønderborg Kommune, da der er tilbageholdt midler ift. aconto udbetaling til entreprenøren, og materialer på pladsen er sikrede.

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top