Ja til ny fastfoodrestaurant

Ny fastfoodrestaurant vil etablere sig i Center Øst

En privat bygherre har søgt om tilladelse til at etablere en fastfoodrestaurant i Center Øst. Det siger Teknik- og Miljøudvalget ja til, og arbejdet med en lokalplan, som tillader placeringen, kan gå i gang.

Bygherren ønsker at placere restauranten på arealet mellem Aldi og EDC Erhverv. Det ligger ud til Grundtvigs Alle, selv om adressen er Augustenborg Landevej 7. Arealet er i dag et grønt område med enkelte træer.
 
– Vi glæder os over hver eneste ansøgning, som viser gå på-mod og lyst til at være med til at skabe noget i vores kommune – ikke mindst i denne tid. Derfor siger vi naturligvis ja til ansøgningen og beder forvaltningen om at gå i gang med at udarbejde den lokalplan, som skal til, for at vi kan imødekomme ønsket, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget, Aase Nyegaard.
 
Arealet ligger tæt op ad Center Øst og er allerede udlagt som erhvervsområde til fx administration, liberale erhverv og værksteder. Derfor vurderes det ikke nødvendigt med et informationsmøde, men en lokalplan med indbygget høringsfase skal der til.
 
– Arealet er stort, over 4000 kvadratmeter, så der er god plads til en fastfoodrestaurant. Vi er i Byrådet enige om at imødekomme erhvervslivet med service i topklasse, så derfor byder vi selvfølgelige nye virksomheder velkommen og sikrer dem en god sagsbehandling, supplerer Teknik- og Miljøudvalgets næstformand, Stefan Lydal.
 
Der vil blive adgang til den kommende fastfoodrestaurant fra Grundtvigs Alle. Det sker ved, at det nuværende lyskryds ud for Ønskebørn ændres til et firebenet kryds, så man også kan svinge mod øst ind til fastfoodrestauranten.
 

 

Kontaktinformation:

Udvalgsformand Aase Nyegaard, tlf. 27 90 02 18, mail: any@sonderborg.dk
Næstformand Stefan Lydal, tlf. 27 90 37 18, mail: sly@sonderborg.dk
Plan- og myndighedschef Sille M. Dall, tlf. 27 90 54 59, mail: smar@sonderborg.dk
 
 Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top