Havefest for udviklingshæmmede i Sønderborg Kommune

Borgmester Erik Lauritzen byder velkommen kl. 11. Herefter tager musikken over, og der vil dagen igennem være live-musik med forskellige kunstnere. Deltagerne kan købe pølser, kyllingespyd, popcorn og kage. Medlemmer af Social og Seniorudvalget samt Handicaprådet deltager som frivillige hjælpere på dagen.

Formand for Social- og Seniorudvalget Preben Storm glæder sig over at det igen i år er muligt at holde den populære havefest:

– Efter mere end et år med social tørke er det dejligt, at vi kan genoptage de gode traditioner som Havefesten helt klart er et eksempel på. Her kan borgere med udviklingshæmning mødes med ligesindede til en festlig dag med god musik og rammer der er sat til fest og fornøjelse. Jeg tør også godt kalde det en tradition at vi fra udvalget sammen med medlemmer af Handicaprådet er med som tjenende ånder. Jeg glæder mig til mange smil og gode snakke alt imens vi serverer pølser og langer popcorn over disken.
 
Optrædende på dagen:
Jytte Ravn
The Jepperties
Michael Vogensen
Michael Korup
Danceband 4Fun
 
Fakta om havefesten:
Havefesten er en fest for Sønderborg Kommunes borgere, der er er bosiddende i botilbud eller får § 85 støtte i eget hjem under handicap, og er et tiltag i stedet for det tidligere Festival Syd. Tiltaget er muligt igennem et samarbejde mellem Område Øst, Område Vest, Bosager, Flintholm samt SAABU.
 
Adresse: Bosager 2-4, 6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen