Kom med på vandet under Vegvisir Race - Nyborg 2021

Kom med på vandet under Vegvisir Race – Nyborg 2021

I dagene 2.-4. september 2021 afvikles Vegvisir Race – Nyborg 2021, hvor næsten 400 sejlere er med i den ekstreme dyst på havet.

Den årlig tilbagevendende internationale adventure-sailracingevent har deltagelse af sejlere fra 11 forskellige lande klar til start. Ud over Danmark og Tyskland er det Sverige, Ungarn, Norge, Holland, Polen, Frankring, Østrig, Schweiz og Slovenien.

Sejlerne kan vælge tre baner; en lang 225 sømil bane, en medium 158 sømil og en kort 72 sømil bane. Den lange bane er udelukkende for doublehandere (2 personer om bord), mens de to kortere har deltagelse af både double- og singlehandere (2 eller 1 person om bord).

Du har nu mulighed for at vinde en tur for to på vandet og se starterne, når der torsdag 2. september stævnes ud til Vegisir Race – Nyborg 2021. Du kommer til at sejle i en topmoderne fransk Lite Boat XP med skipper.  I sejler ud kl. 15, så I er klar til at se starterne kl. 16.

Alt du skal gøre, er at svare på, hvor mange forskellige distancer der dystes i under Vegvisir Race – Nyborg 2021?

For at være med i konkurrencen skal du sende dit svar enten med brevpost til Nyborg Kommune, Torvet 1, 5800 Nyborg, mrk. ‘Vegvisir Race – Nyborg 2021’, på e-mail: til webmaster@nyborg.dk eller ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet under opslaget på Nyborg Kommunes Facebookside.

Du skal være over 18 år for at deltage. Hvis du sender et svar ind, godkender du samtidig, at dit navn må offentliggøres.

Vi skal have modtaget dit bidrag senest mandag 30. august 2021 kl. 19. Vinderen får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på Nyborg Kommunes sociale medier.

Fakta

Vegvisir er en ret ny begivenhed, og den er hidtil blevet afviklet fra Nykøbing Falster. 2020 udgaven blev aflyst kort før starten på grund af corona-frygt, og derefter valgte Morten Brandt at forlade Nykøbing for stedet at samarbejde med Nyborg Sejlforening og Nyborg Kommune om sejladsen.

Vegvisir er islandsk og betyder vejviser, og er også et gammelt symbol, der skulle hjælpe søfolk over havet i hårdt vejr.

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen