Gratis koncert varmer op til Tour de France

Gratis koncert varmer op til Tour de France

Gratis koncert varmer op til Tour de France

KommuneNyheder - Gratis koncert varmer op til Tour de France

Lokalradioen Skala FM vil dagen før eller to dage før, Tour de France rammer Sønderborg søndag den 3. juli, byde på koncert på Rådhustorvet. Sønderborg Kommune støtter arrangementet, hvis formål er at få gæster til at blive i Sønderborg i flere dage i forbindelse med cykelfesten.

Arrangementet Skala Live er gennemført siden 2003 og har tidligere været i Sønderborg, men også i bl.a. Vejen og Esbjerg. Der er tale om en gratis, udendørs koncert fra kl. 20 til midnat med tre-fire kendte musikere/kunstnere/grupper. Målgruppen er 25- til 40-årige. Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab i Sønderborg Kommune har valgt at støtte arrangementet med 80.000 kr.
– Vi glæder os helt vildt til, at Tour de France kommer til Sønderborg med alle de muligheder, det giver for markedsføring over for millioner af TV-seere, omsætning og feststemning. Vi oplever heldigvis, at rigtig mange foreninger, firmaer og enkeltpersoner bakker op om at gøre det til en fantastisk gul fest i Sønderborg, og det er super, at radiokanalen Skala FM også vil lege med og varme op til dagen med en gratis udendørs koncert. Vi håber, den – sammen med alt det andet, der sker – vil være med til at skabe den helt rette Tour-stemning i Sønderborg, siger formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab, Christel Leiendecker.
Næstformand Thomas Worm Larsen er på linje med hende:
– Tour de France er en once in af lifetime-chance for Sønderborg til en markedsføring uden sidestykke, men også til en fest for os, der er så heldige at bo her hele tiden. Det skal udnyttes. Jeg er sikker på, at en koncert kan være med til at få nogle Tour-fans og andre gæster til at forlænge deres ophold med en dag eller to, og det vil områdets hoteller, campingpladser, butikker og restauranter få glæde af, siger han.
Tilskuddet på 80.000 kr. til arrangementet gives under forudsætning af, at Skala FM og Jysk Fynske Medier, som står bag Skala FM, sikrer den øvrige finansiering og de nødvendige tilladelser for at gennemføre arrangementet på Rådhustorvet.

https://mcusercontent.com/5f3762aadd5d312003cf9cc61/images/c52d7ac1-6be0-01cb-1952-166969335a87.jpg
Her er der rød/hvid fest på Rådhustorvet i Sønderborg forbindelse med en landskamp, men der er udsigt til gul fest op til Tour de France, hvor Skala FM planlægger livekoncert på torvet. Foto: Sønderborg Kommune

Kontaktinformation:
Udvalgsformand Christel Leiendecker, tlf. 27 90 39 89, mail: cle@sonderborg.dk
Næstformand Thomas Worm Larsen, tlf. 30 28 82 50, mail: twl@sonderborg.dk
Direktør i Kultur og Erhverv, Nicolai Heidemann, tlf. 20 25 99 33, mail: nihm@sonderborg.dk
 

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen